vrijdag 14 juni 2013

Vakantie fietsen


Vorige week gingen we op vakantie met de campingcar naar Nederland - Roompot - beach resort.

De bakfiets ging nu al paar keer mee op reis en deze is heel handig op de camping. Je kan er overal snel mee naartoe en een heleboel meezeulen. De fiets zelf meedoen gaat eenvoudig met de fietsdrager op de campingcar.
Johny loco op de camping car.
De brompton en Anna-Lucia haar fiets gingen ook mee. Anna-Lucia heeft er vele kilometers mee afgelegd, een camping is ideaal om te oefenen met de fiets.
1 dag reden we een tocht buiten de camping naar de oosterschelde kering. Toen onze grote meid te moe was om te fietsen kon ze meerijden in de bakfiets en hing de fiets aan de brompton
Brompton met kinderfiets, er viel prima mee te rijden.


In de johnny loco valt prima te slapen :)

Iedere keer als we in Nederland zijn moeten we kijken naar de schitterende fietspaden waar we enkel maar van kunnen dromen in België. De oosterscheldekering sloeg zelf alles want de baan voor fietsverkeer was breder dan voor het autoverkeer
fietsers links, auto's rechts

We kampeerden een week 15 km ver van Middelburg. Dan moeten we natuurlijk stoppen bij Derk Thijs om een roeifiets te testen. We werden hartelijk verwelkomt en het roeien voelde snel vertrouwd aan. Wat een prachtig fitness apparaat op wielen. De ideale aanvulling op de mango+ om bij mooi weer ook andere spieren aan te spreken. Maar eerst nog beetje sparen.
Thijs 222 revolver
Door het schitterende weer hadden we een mooie vakantie waar fietsen toch weer een belangrijke rol in speelden.
Nog een foto van onze verblijfplaats.

1 opmerking:

  1. Ha, ha. Jawel, het Roeifietsvirus heeft weer toegeslagen. Ik voel het en ik weet het. Ook ik was ooit daar voor een proefrit. En ach, de rest is geschiedenis :) Ondertussen zit ik al weer 3 jaar op de Roeifiets.

    BeantwoordenVerwijderen